Angola prvi put na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

 

Novi Sad, 24.05.2022.

Na 89. međunarodnom poljoprivrednom sajmu predstavljaju se izlagači iz Srbije i 21 države. Pored onih koji nastupaju samostalno, devet  zemalja odlučilo se za kolektivne izložbe. Ima i država koje su prvi put na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, a među njima su Angola i Maroko.

Predsednik Komore za trgovinu i industriju Angole Visente Soares ukazuje da se tvrdnja “dobar glas se daleko čuje“ u potpunosti potvrdila kad je reč o Poljoprivrednom sajmu jer je dobar glas o ovoj priredbi stigao i do Afrike. Prepoznavši mogućnosti najznačajnijeg agrobiznis događaja u regionu, ukazao je Soares, doneta je odluka da se privreda Angole na Novosadskom sajmu prvi put predstavi.

– Na ovoj manfestaciji prikazujemo proizvode po kojima je Angola poznata u svetu, a to su: kafa, so, riba, banane... – ističe Soares. – Međunarodni poljoprivredni sajam je izuzetna prilika da prikažemo  potencijale naše zemlje, ali i da se povežemo s investitorima. Videli smo mnogo poljoprivredne mehanizacije koja nam se dopada i pokušaćemo da neke od proizvođača pozovemo u Angolu. Pored nas, iz Afrike je na Sajam došao i Maroko, a ovo je mesto gde narednih godina treba da bude što više predstavnika našeg kontinenta.

Novosadski sajam---
 
Subvencije --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---
---
 
Pregled Cena Žitarica --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---


--- Vaš komentar na nove cene žitarica 
---  
---> KLIKNITE OVDE! <------ Besplatni Agro Saveti 
---
---> KLIKNITE OVDE! <---