KITE Tehnologija

 

Novi Sad, 23.05.2023.

Kompanija KITE DOO tokom Me─Ĺunarodnog poljoprivrednog sajma, na 1.800 kvadratnih metara, predstavlja 70 eksponata, kao i novoformirano odeljenje KiTeh – koje predstavlja vezu izme─Ĺu sektora agronomije i mehanizacije.

KITE Tehnologija prikazuje najnovije tehnologije koje KITE DOO razvija i primenjuje: varijabilna mapa za tretman korova, mapa za ─Ĺubrenje i setvu, sistem komunikacije i direktnog slanja mapa na traktor koji se nalazi na njivi.

– Cilj je da se postigne optimizacija agronomskih podataka, energije i vremena, a u tome poma┼żu senzori i kamere u kombajnu – rekao je izvr┼íni direktor KITE DOO ─Éor─Ĺe Mi┼íkovi─ç. – Osta─çemo verni i tradicionalnim farmerima, ali prilago─Ĺavaju─çi se potrebama tr┼żi┼íta tu smo i za one koji ┼żele da im dragocene informacije o radu ma┼íine ili zemlji┼íta budu dostupne bilo kad, bilo gde i sa bilo kojeg mesta.

– Vizija kompanije je da ima i tehnologiju, a ne samo mehanizaciju. Mati─Źna kompanija u Ma─Ĺarskoj vi┼íe od 15 godina primenjuje preciznu poljoprivredu koja se sada odvija na 900.000 hektara – isti─Źe generalni direktor KITE DOO Imre Ki┼í.

Kompanija je pozvala poljoprivrednike da iskoriste promotivnu akciju KITE Tehnologija. Uz priklju─Źke Kuhn Maxima 3E, rasipa─Źe Kuhn Axis i prskalice John Deere M732i, KITE DOO obezbe─Ĺuje uzorkovanje zemlji┼íta na povr┼íini od 50 hektara i varijabilne mape za optimizaciju dobijenih podataka.---
 
Subvencije --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---
---
 
Pregled Cena ┼Żitarica --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---


--- Va┼í komentar na nove cene ┼żitarica 
---  
---> KLIKNITE OVDE! <------ Besplatni Agro Saveti 
---
---> KLIKNITE OVDE! <---