МИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ ПОЧИЊЕ ПРОБУ ЕЛЕКТРОНСКОГ РЕГИСТРА ГАЗДИНСТВА

 

Београд,16.03.2023.

Извор: Tanjug

  • Данас почиње проба електронског регистра пољопривредних газдинстава (еРПГ), што је уједно нови корак у увођењу система еАграр, саопштили су из Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде.

Како су навели, пољопривредне саветодавне стручне службе ће по систему случајног узорка позвати одређени број пољопривредних произвођача са своје територије како би им помогли у ажурирању података и уједно тестирали нови систем. 

Циљ пробног периода је да пољопривредници прођу кроз цео процес и у случају да уоче неке неправилности или потешкоће у функционисању система, отклоне их на време и осигурају несметано и ефикасно функционисање еРПГ-а када буде пуштен у масовну употребу. 

Сви пољопривредни произвођачи моћи ће од понедељка, 20. марта слободно да се пријављују у еРПГ, а уколико им је потребна додатна подршка, моћи ће да је потраже у најближој Пољопривредној стручној служби.

На овај начин министарство жели да позове пољопривреднике, који до сада нису регистровали своје газдинство, да преузму параметре за свој еИД број и да провере и ажурирају податке о животињама у централном регистру Управе за ветерину, наводи се у сопштењу.---
 
Subvencije --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---
---
 
Pregled Cena Žitarica --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---


--- Vaš komentar na nove cene žitarica 
---  
---> KLIKNITE OVDE! <------ Besplatni Agro Saveti 
---
---> KLIKNITE OVDE! <---