Od neba zaštite nema, ali druge pomoći ima

 

Novi Sad, 24.05.2022.

Generalni sponzor 89. međunarodnog poljoprivrednog sajma GLOBOS OSIGURANJE jedina je domaća privatna osiguravajuća kompanija u Srbiji koja je već 28 godina, zahvaljujući partnerskom i prijateljskom odnosu sa klijentima, siguran životni oslonac.

– U ovom trenutku u Srbiji oko 88 odsto poljoprivrednih površina nije osigurano i izloženo je riziku – objašnjava regionalni direktor za prodaju u Vojvodini Nemanja Vignjević. – Naša je želja da poljoprivrednici ne gledaju sa strepnjom u nebo već da budu zaštićeni. Zato je važno osiguranje poljoprivrednih površina jer osiguravajuće kuće mogu da umanje finansijsku štetu do koje može doći.       

  GLOBOS OSIGURANJE ima 17 poslovnica u Srbiji, a u Vojvodini: u Novom Sadu, Zrenjaninu, Sremskoj Mitrovici, Subotici i Pančevu.

– Pokušavamo da budemo bliži klijentima i pružimo im kompletan servis: od ponude pa do brze i efikasne isplate štete, kad do nje dođe – kaže Vignjević.

On ukazuje da država subvencioniše osiguranje useva sa 40 odsto povrata premije, a u pojedinim područjima i s čak 70 odsto. To ukazuje da su nadležni svesni da je malo poljoprivrednih površina osigurano i da zato stimulišu poljoprivrednike.

Novosadski sajam---
 
Subvencije --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---
---
 
Pregled Cena Žitarica --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---


--- Vaš komentar na nove cene žitarica 
---  
---> KLIKNITE OVDE! <------ Besplatni Agro Saveti 
---
---> KLIKNITE OVDE! <---