PODSTICAJI ZA PROIZVODNJU:

 

Ministarstvo poljoprivrede i Svetska banka organizuju konkurs

Beograd, 03.04.2021.

Novosti

  • Ministarstvo poljoprivrede, u saradnji sa Svetskom bankom, organizuje konkurs za bespovratna sredstva, u iznosu od 50 odsto vrednosti prihvatljivih tro┼íkova.

Ovi tro┼íkovi odnose se na unapre─Ĺenje sto─Źarske i biljne proizvodnje kao i doma─çe radinosti. Ostalih 50 odsto, obezbe─Ĺiva─çe se u razmeri - 10 odsto sopstveno u─Źe┼í─çe poljoprivrednika, a 40 kredit kod onih banaka sa kojima resorno ministarstvo ima zaklju─Źene ugovore.

Podsticaji podrazumevaju dva programa - podr┼íku za unapre─Ĺenje konkurentnosti i ja─Źanje veza unutar tr┼żi┼ítnog lanca u oblasti primarne poljoprivredne proizvodnje i diverzifikacije dohotka u ruralnim podru─Źjima i podr┼íka za unapre─Ĺenje konkurentnosti i veza unutar tr┼żi┼ínog lanca u oblasti otkupa, prerade i marketinga primarnih poljoprivrednih proizvoda, unapre─Ĺenje marketinga proizvoda doma─çe radinosti.

Svi poljoprivrednici koji su registrovani mogu da konkuri┼íu, kao i zemljoradni─Źke zadruge, privredna dru┼ítva i preduzetnici. Prihvatljive investicije su one koje su usmerene za unapre─Ĺenje konkurentnosti primarne proizvodnje mleka, mesa, u p─Źelarstvu i akvakulture.

 ---
 
Pregled Cena ┼Żitarica --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---


--- Kako Pove─çati Prinos 
---  
---> KLIKNITE OVDE! <------ Besplatni Agro Saveti 
---
---> KLIKNITE OVDE! <---