PROIZVODI KOJI ČUVAJU TRADICIJU

 

Novi Sad, 24.05.2022.

Savez ORIGINAL SRBIJA osnovan je 2015. godine s ciljem da se okupe pojedinci, zadruge i udruženja proizvođača koji svojim proizvodima čuvaju tradiciju naroda sa ovih prostora.

Zajednički su nastupili i svoje proizvode izložili na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu prvi put 2017. godine, a od tad se dolazak na Novosadski sajam podrazumeva, istakao je član Upravnog odbora ORIGINAL SRBIJA Miroljub Janković.

 – Većina naših članova se i pre osnivanja Saveza predstavljala na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, a nakon osnivanja, svesni koliko je važan znak „original“, na Sajmu se predstavljamo zajedno sa željom da i potrošači i poslovni partneri dobiju kompletan uvid u našu ponudu – kaže Janković i dodaje da iako svaki proizvod ima svoje osobenosti svima je zajedničko to što su oni delo dobrih domaćina.

 Ove godine na štandu u Hali 1a  ORIGINAL SRBIJA predstavlja  devet proizvoda sa oznakom geografskog porekla. To su već svima dobro poznati brendovi: Futoški kupus, Begečka šargarepa, Fruškogorski lipov med, Ariljska malina, Petrovački kulen, Vrbički beli luk, Sremski kulen, Leskovački ajvar i Pirotski kačkavalj.

Ponuda je mnogo veća jer ima proizvoda i za predjelo i za glavno jelo, slatkih zalogaja, salate, kao i različitih vrsta sokova. Neki od njih mogu da se probaju, a mnogi i da se kupe po povoljnim sajamskim cenama. Cilj izlagača na ovom štandu je, kako kažu, ne samo da se postignu poslovni dogovori i proširi plasman proizvoda nego da se u direktnom kontaktu razmene iskustava i znanja s izlagačima i drugim proizvođačima.

Novosadski sajam---
 
Subvencije --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---
---
 
Pregled Cena Žitarica --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---


--- Vaš komentar na nove cene žitarica 
---  
---> KLIKNITE OVDE! <------ Besplatni Agro Saveti 
---
---> KLIKNITE OVDE! <---