Seminar za više od 200 poljoprivrednika iz Srbije

Novi Sad, 15.maj 2011.

 

ProCredit banka, kao vodeća banka u podršci razvoju domaće poljoprivrede, u okviru svog nastupa na ovogodišnjem Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, organizovala je danas u svečanoj sali Master centru veliki edukativni seminar kom je prisustvovalo više od 200 najuglednijih poljoprivrednih proizvođača iz cele Srbije.

U želji da dodatno izađe u susret domaćim poljoprivrednicima, ProCredit banka je za sve učesnike na ovom edukativnom skupu obezbedila besplatan prevoz iz Niša, Leskovca, Čačka, Kraljeva, Kragujevca, Vršca, Zrenjanina, Beograda, Pančeva i velikog broja drugih mesta u Srbiji.

Centralne teme seminara bila su posvećene važnosti udruživanja poljoprivrednika, kao i razvojnim pogodnostima koje evropski fondovi omogućavaju domaćoj poljoprivredi.

- Organizacijom ovog edukativnog skupa, ProCredit banka nastavlja sa pružanjem značajnog podsticaja svim proizvođačima u Srbiji da nastave sa modernizacijom i ulaganjima u svoju proizvodnju, primenom savremenih agrotehničkih mera i jačanjem svoje pozicije i konkurentskih prednosti na tržištu. Želja nam je da na ovaj način, našim klijentima i uopšte svim poljoprivrednicima omogućimo najbolju stručnu, savetodavnu i finansijsku podršku, po čemu je ProCredit banka već uveliko prepoznatljiva na domaćem tržištu. Osim današnjeg seminara, naša banka će tokom Sajma poljoprivrede ugostiti i veliki broj poljoprivrednika iz zemalja u okruženju, sa namerom da dodatno podstaknemo razmenu znanja i iskustava između proizvođača u našoj i zemljama iz okruženja. Takođe, u petak, 20. maja, organizujemo svečanu primopredaju novih traktora poljoprivrednicima koji su ovu mehanizaciju nabavili uz našu stručnu i finansijsku podršku, čime ćemo ujedno zaokružiti naše učešće na ovogodišnjem Sajmu poljoprivrede – istakao je Dejan Janjatović, član Izvršnog odbora ProCredit banke.