Specijalna sajamska ponuda

 Credit Agricole Srbija

Novi Sad, 13.maj 2011.

U okviru 78. me─Ĺunarodnog poljoprivrednog sajma, Credit Agricole Srbija pripremila je specijalnu ponudu za kredite namenjene poljoprivredi, sa izuzetno povoljnim uslovima. Predstavnicima agro lanca na raspolaganju su krediti sa nominalnom kamatnom stopom od 4,99 odsto godi┼ínje i efektivnom kamatnom stopom od 5,54 odsto godi┼ínje.

- Budu─çi da smo ove godine banka partner Poljoprivrednog sajma, u skladu sa tim nastojimo da budemo jo┼í konkurentniji u obezbe─Ĺivanju kredita i drugih usluga namenjenih poljoprivrednom sektoru. Povoljnim ponudama usluga, Credit Agricole banka osna┼żuje svoje veze sa srpskim poljoprivrednicima i potvr─Ĺuje svoju posve─çenost izgradnji odr┼żivog i efikasanog poljoprivrednog sektora u Srbiji – rekao je predsednik izvr┼ínog odbora Credit Agricole Srbija Francois Edouard Drion.

 

Predsednik izvršnog odbora Credit Agricole Srbija Francois Edouard Drion.

Ove godine Credit Agricole Srbija postala je zvani─Źni-ekskluzivni partner me─Ĺunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu. Trogodi┼ínje strate┼íko partnerstvo vode─çe bankarske grupacije u sektoru agrobiznisa i najzna─Źajnijeg poljoprivrednog sajma u regionu ima za cilj stvaranje boljih uslova za razvoj agroindustrije kao klju─Źnog aspekta doma─çe privrede.

Credit Agricole Leasing Srbija tako─Ĺe nudi veoma atraktivne uslove za finansiranje poljoprivredne mehanizacije tokom me─Ĺunarodnog poljoprivrednog sajma.

Detaljnije uslove finansiranja kao i druge informacije, klijenti mogu da dobiju na ┼ítandu Credit Agricole Srbija, u Hali 1 u toku trajanja poljoprivrednog sajma, kao i na svim drugim mestima na sajmu gde se nalaze zvani─Źne ozanke banke.
Tokom trajanja sajma, Credit Agricole Srbija, organizova─çe i konferenciju na temu "Podizanje konurentnosti kao uslov odr┼żivog razvoja", sa ciljem da podeli znanje i mi┼íljenje evropskih stru─Źnjaka sa lokalnim predstavnicima agrobiznisa.