U Sremskoj Mitrovici 2. i 3. septembra

 

IZLO┼ŻBA DOMA─ćE POLjOPRIVREDNE MEHANIZACIJE

Sremska Mitrovica, 18. avgust 2017.

Na platou prekoputa Hipodroma u Sremskoj Mitrovici, 2. i 3. septembra 2017. godine, postavlja se prva Izlo┼żba poljoprivredne mehanizacije doma─çih proizvo─Ĺa─Źa. Otvaranje izlo┼żbe bi─çe organizovano u subotu 2. septembra u 11.00 ─Źasova. Otvranju Izlo┼żbe ─çe prisustvovati ministarka pravde Nela Kuburovi─ç, gradona─Źelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader, a Izlo┼żbu ─çe zvani─Źno otvoriti ministar poljoprivrede, ┼íumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimovi─ç.

Na Izlo┼żbi ─çe se predstaviti vi┼íe desetina proizvo─Ĺa─Źa poljoprivredne mehanizacije, a cilj organizovanja ove postavke jeste udru┼żivanje doma─çih proizvo─Ĺa─Źa i ja─Źanje nastupa na tr┼żi┼ítu, kao i podizanje konkurentnosti. Posetioci ─çe mo─çi da pogledaju i isprobaju ma┼íine, razgovaraju sa proizvo─Ĺa─Źima, a o─Źekuju se i zna─Źajni popusti u prodaji.

Izlo┼żba doma─çe poljo mehanizacije je uvod u organizovanje Sajma poljoprivrede koji se planira u skorije vreme, na istoj lokaciji.

Organizator i doma─çin  je „Dubrava“ - Privredna jedinica za industrijsku proizvodnju KPZ-a Sremska Mitrovica, uz podr┼íku Ministarstva poljoprivrede, ┼íumarstva i vodoprivrede, Grada Sremska Mitrovica i Agencije za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica.