ZA POSETIOCE POLJOPRIVREDNOG SAJMA - PET POKLONA

 

Novi Sad, 15.04.2022.

Posetioce sa kupljenim ulaznicama, koji do─Ĺu na 89. me─Ĺunarodni poljoprivredni sajam, organizovan od 21. do 27. maja, na Novosadskom sajmu o─Źekuju vredni pokloni - dva traktora, prikolica, prskalica i rasipa─Ź.

Agropanonka ─çe sre─çnom posetiocu pokloniti traktor "belarus 82.1" i rasipa─Ź HMS-A. Prskalicu BADILLI od 600 litara i prikolicu PALAZOGLU, nosivosti 10 tona, daruje firma MBV, a Kite DOO traktor "john deere 5045D".

Za u─Źestvovanje u Poklon-igri potrebno je na pole─Ĺini kupljene ulaznice ─Źitko ispisati tra┼żene podatke, a potom je ubaciti u kutiju koja ─çe biti postavljena preko puta Sajamske fontane.

Kuponi sa imenima sre─çnih dobitnika bi─çe izvu─Źeni u ─Źetvrtak, 26. maja, u 17 ─Źasova, dok je uru─Źenje poklona predvi─Ĺeno za petak, 27. maj, u 12 ─Źasova.

Cene pojedina─Źnih karata kao i ulaznica za kolektivne posete nisu menjane. Pojedina─Źne ulaznice staju 600 dinara, dok u kolektivnim posetama ko┼ítaju 400 dinara po osobi.

Za kolektivne posete, neophodno je dostaviti najavu posete sa brojem (najmanje 15 osoba) i spiskom posetilaca, na memorandumu zadruge, ┼íkole ili fakulteta, sa pe─Źatom i potpisom ovla┼í─çenog lica.

Ranije je ve─ç najavljeno da ─çe 89. me─Ĺunarodni poljoprivredni sajam, kao Zemlja partner podr┼żati Republika Ma─Ĺarska, Generalni sponzor je Globos osiguranje, Zlatni sponzor Al Dahra.

U me─Ĺuvremenu je Poljoprivredni sajam dobio i Banku partnera, a bi─çe to Banka Po┼ítanska ┼ítedionica.

Sve prijave za u─Źe┼í─çe i porud┼żbenice za ulaznice mogu da se prona─Ĺu na sajtu Novosadskog sajma www.sajam.net.---
 
Subvencije --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---
---
 
Pregled Cena ┼Żitarica --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---


--- Va┼í komentar na nove cene ┼żitarica 
---  
---> KLIKNITE OVDE! <------ Besplatni Agro Saveti 
---
---> KLIKNITE OVDE! <---