Ambasador Argentine posetio Međunarodni poljoprivredni sajam

 

Novi Sad, 22.05.2023.

Ambasador Argentine Osvaldo Narsis Marsiko je posetio Međunarodni poljoprivredni sajam, a o tradiciji, jubilejima i velikoj smotri agrara i svemu što ove godine nudi više od 1.100 izlagača iz 26 zemalja, gosta je upoznao generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković.

– Možemo da se pohvalimo da u godini kad Novosadski sajam slavi vek postojanja organizujemo jubilarni 90. međunarodni poljoprivredni sajam. Na ovoj priredbi 14 država predstavlja se na kolektivnim izložbama, izuzetno je bogata ponuda poljoprivredne mahanizacije, organskih proizvoda i proizvoda sa geografskim poreklom, a ponosni smo na ono što je prikazano na Nacionalnoj izložbi stoke i Izložbi genetskih potencijala  – poručio je Slobodan Cvetković.

On je upoznao gosta s poslovnim dostignućima instituta Biosens i NS seme, te sa bogatim pratećim  programom koji se održava u Kongresnom centru ”Master”. 

– Prvi put sam na Sajmu u Novom Sadu i uverio sam se da je ovo velika manifestacija koja pruža  šansu za nove poslovne kontakte na mnogim poljima, a ujedno je i prilika za promociju Argentine – istakao je ambasador Osvaldo Narsis Marsiko.---
 
Subvencije --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---
---
 
Pregled Cena Žitarica --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---


--- Vaš komentar na nove cene žitarica 
---  
---> KLIKNITE OVDE! <------ Besplatni Agro Saveti 
---
---> KLIKNITE OVDE! <---