Dobra ponuda pred prolećnu setvu

 

UZ NIS AGRO KARTICU NIŽE CENE GORIVA ZA POLЈOPRIVREDNIKE

Beograd, 17. mart 2015.

NIS i ove sezone obezbeđuje niže cene goriva za polјoprivrednike. Uz NIS Agro karticu, registrovana polјoprivredna gazdinstva ostvaruju popust od 5 dinara po litru evro dizela, 3 dinara po litru za gasno ulјe 0,1, kao i 7 dinara po litru za Ultra D,  aditivirani premijum evro dizel. Kao značajan podsticaj i meru olakšice kupovine neophodnog resursa za rad polјoprivrednika, NIS na ovaj način podržava polјoprivredu kao životnu važnu granu ekonomije u Srbiji.

Goriva visokog kvaliteta proizvedena u domaćoj rafineriji i kontrolisana od strane akreditovane laboratorije, dostupna su na najvećoj maloprodajnoj mreži u Srbiji - na više od 320 NIS-ovih benzinskih stanica raspoređenih na svim važnim putnim pravcima, u gradovima, ali i selima, što posebno pogoduje polјoprivrednim proizvođačima.

Pored dizel goriva evro pet kvaliteta, uz NIS Agro karticu polјoprivrednici ostvaruju popust od 15% na asortiman Nisotek ulјa i maziva, kao i na odabranu robu široke potrošnje.

Polјoprivrednici su prepoznali prednosti NIS Agro kartice tako da se ovom programu od polovine 2013. godine priklјučilo preko 90.000 polјoprivrednih gazdinstava u Srbiji.

Izdavanje kartice je besplatno, a procedura jednostavna. Popunjen zahtev za izdavanje kartice i dokumentacija (potvrda o aktivnom statusu u Registru polјoprivrednih gazdinstava za tekuću kalendarsku godinu i fotokopija važeće lične karte) se predaje na benzinskim stanicama NIS-a, ili šalјem običnom poštom na adresu: NIS a.d. Novi Sad, „Call Center“, Kartica za polјoprivrednike, Narodnog fronta 12, 21000 Novi Sad.

Kartica se aktivira najkasnije u roku od 14 radnih dana.

Detalјnije informacije o izdavanju i korišćenju NIS Agro kartice su dostupne na potrošačkom sajtu NIS Petrola http://www.nispetrol.rs kao i  putem besplatnog poziva na broj kol centra NIS-a 08 0000 8888.