Inicijativa za opstanak poljoprivrednika Srbije:

 

ISPUNJEN PRVI ZAHTEV, O─îEKUJEMO DALJE KORAKE

Beograd, 25.07.2022.

Politika

  • Predsednik „Inicijative za opstanak poljoprivrednika Srbije” Vuka┼íin Ba─çina rekao je, povodom odluke Vlade Srbije o ukidanju zabrane izvoza p┼íenice i kukuruza, da je ispunjen njihov prvi zahtev i da o─Źekuju dalje korake ministra poljoprivrede Branislava Nedimovi─ça.

On je u saop┼ítenju naveo da je zahtev za ukidanje zabrane izvoza poljoprivrednih proizvoda bila prva ta─Źka njihovih zahteva.

„Ova odluka ─çe doprineti ve─çoj ceni p┼íenice i kukuruza, ali nam je izuzetno bitno da bude odobren i izvoz suncokreta”, rekao je Ba─çina.

Dodao je da stanje u agraru zahteva hitne i konkretne korake i da poljoprivrednici tra┼że da se realizuju dalje najavljene mere Ministarstva poljoprivrede, onako kako je dogovoreno na sastanku „Inicijative za opstanak poljoprivrednika Srbije” i ministra Nedimovi─ça.

„Ukidanje zabrane izvoza koje smo izborili pokazuje da je neophodno da se mi, poljoprivrednici organizujemo i udru┼żujemo kako bismo se izborili za bolji polo┼żaj”, naveo je Ba─çina, prenosi Beta.---
 
Subvencije --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---
---
 
Pregled Cena ┼Żitarica --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---


--- Va┼í komentar na nove cene ┼żitarica 
---  
---> KLIKNITE OVDE! <------ Besplatni Agro Saveti 
---
---> KLIKNITE OVDE! <---