Mobilna aplikacija Agroklub

 

BESPLATNE INFORMACIJE ZA POLJOPRIVREDNIKE POMO─ćU MOBILNE APLIKACIJE

Novi Sad, 7. jul 2015.

Informativni sistem Agroklub nedavno je slu┼żbeno predstavio svoju prvu mobilnu aplikaciju koja obuhvata portalski deo sadr┼żaja tog internet re┼íenja za poljoprivrednike.

Pomo─çu ove aplikacije korisnici mogu da na svom pametnom telefonu ili tablet ure─Ĺaju prate dnevno a┼żurirane informacije iz razli─Źitih oblasti poljoprivrede. Tako─Ĺe, oni mogu da prona─Ĺu savete za proizvodnju, informacije o cenama proizvoda, kao i reporta┼że iz svakodnevnog ┼żivota ruralnih sredina.

„Mobilne aplikacije za Android i iOS operativne sisteme deo su razvojnih planova na┼íeg projekta Agroklub te ┼żelje da na┼íim poljoprivrednim proizvo─Ĺa─Źima omogu─çimo ┼íto vi┼íe korisnih informacija. Trenutno preko 35% korisnika na┼íih internet stranica njima pristupa pomo─çu ure─Ĺaja nove generacije, pametnim telefonima i tabletima, te svedo─Źimo i trendu velikog rasta na tom podru─Źju. Gledaju─çi na taj na─Źin moblina aplikacija postaje i najlogi─Źniji razvojni korak“, istakao je ovom prilikom suvlasnik i voditelj razvoja projekta, Vedran Stapi─ç.

Zanimljivo je da je projektom realizovana zajedni─Źka platforma za novosti iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine jer to su tr┼żi┼íta na kojima danas deluje ovaj poljoprivredni informativni sistem.

Mobilna aplikacija Agroklub dostupna je za besplatno preuzimanje na Google Play platformi za korisnike Android operativnih sistema, te iTunes APP prodavnici za sve vlasnike iPhone i iPad ure─Ĺaja.

Linkovi za besplatno preuzimanje:

https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.slink.agroklub

https://itunes.apple.com/us/app/agroklub/id1012308531