НА ПРОЛЕЋЕ КОНКУРС ЗА СУБВЕНЦИОНИСАЊЕ ПОЉОПРИВРЕДНИКА

 

Нови Сад,  23.01.2023.

Дневник

  • Крајем фебруара очекује се расписавање првог Јавног позива из ИПАРД 3 програма Европске уније који ће бити намењен за изградњу објеката, складишта набавке опреме и набавку трактора.

Након успешно завршеног ИПАРД 2 програма и реализованих конкурса из овог новчаног фонда, усвојен је и нови ИПАРД 3 програм са 378 милиона евра бесповратних средстава за пољопривреднике.

У просторијама ЕУ Инфо Поинта у Новом Саду организована су Отворена врата где су представница Министарства пољопривреде Александра Бачевић и руководилац Групе за програмирање мера ИПАРД програма Слободан Живановић одговарали на питања пољопривредника о приликама које ИПАРД нуди, начину подношења предлога пројеката и тренутним отвореним позивима.

Руководилац Групе за програмирање мера ИПАРД, рекао је да су се раније сусретали са другим проблемима током успостављања система.

"Пробаћемо да усагласимо критеријуме селекције у свим мерама, дакле ако у мери 7 млади буду подржани са пет бодова толико ће бити подржани и у мери 1. Ми ћемо интензивно у наредна два, три месеца разговарати поново са колегама и другим представницима удружења и потрудићемо се да те критеријуме за цео ИПАРД програм успоставимо на још бољи начин", истакао је Живановић. (Извор: Tanjug)---
 
Subvencije --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---
---
 
Pregled Cena Žitarica --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---


--- Vaš komentar na nove cene žitarica 
---  
---> KLIKNITE OVDE! <------ Besplatni Agro Saveti 
---
---> KLIKNITE OVDE! <---