ПИК БЕЧЕЈ КУПИО „АБЦ ФУД" ФАБРИКУ ЗА ПРЕРАДУ ПОВРЋА

 

Бечеј, 25.11.2022.

Политика

  • Компанија ПИК Бечеј, која послује у оквиру МК Гроуп, купила је фабрику АБЦ Фуд за прераду и складиштење поврћа у Руском Крстуру.

Један од кључних циљева ове инвестиције јесте да у синергији са постојећим ресурсима, ПИК Бечеј прошири своје прерађивачке и складишне капацитете, саопштили су из компаније.

Генерални директор ПИК Бечеј и ЦЕО Агрикултуре Милош Мијовић изразио је задовољство због куповине нове фабрике и истакао да она представља стратешко спајање са фабриком Флора ради проширења капацитета.

„Када је 2016. године компанија Флора купљена од стране МК Групе, она је била у стечају, као што је сада случај са АБЦ Фуд-ом. Свакодневим трудом и радом успели смо од Флоре да направимо модерну фабрику која је уз константно унапређење и улагање у производне линије, опрему и инфраструктуру, постала компанија која своје производе извози у преко 30 земаља света", рекао је Мијовић.

Најавио је да МК Гроуп планира да реконструише и инвестира у погоне у „АБЦ фуд-у” и нагласио да очекује пословни успех.

ПИК Бечеј, као једна од водећих пољопривредних компанија у Србији, више од пет деценија успешно производи здраву, природну храну и производе врхунског квалитета, по захтевима домаћег и иностраног тржишта, преноси Танјуг.---
 
Subvencije --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---
---
 
Pregled Cena Žitarica --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---


--- Vaš komentar na nove cene žitarica 
---  
---> KLIKNITE OVDE! <------ Besplatni Agro Saveti 
---
---> KLIKNITE OVDE! <---