Ponuda agencije Kompas

 

POSETA NAJVE─ćEM SAJMU JABUKA

Novi Sad, 26. septembar 2014.

 

Deveti me─Ĺunarodni sajam jabuka, jedinstven ┼íirom sveta, organizuje se svake druge godine u Bolcani (Italija). Ovo je prilika da se dobije informacija o najnovijim saznanjima gajenja, skladi┼ítenja i o marketingu jabuka. Pre dve godine 364 vrhunska izlaga─Źa iz 17 zemalja sveta sakupilo je 16 hiljada profesionalnih posetilaca iz 60 zemalja. Ovogodi┼ínji sajam ─çe se odr┼żati 20 - 22. novembra.

Vo─çari, stru─Źnjaci i savetodavci u vo─çarstvu koji su ranije odlazili na ovaj skup su izuzetno zadovoljni, jer je u aran┼żmanu mogu─ça i poseta vo─çarima u regionima.

Poznato je da su Italijani u srednjem i severnom delu zemlje me─Ĺu najuspe┼ínijima u Evropi i da svaki pedalj zemlje koriste za podizanje vo─çnjaka. Iako su to zasadi po najnovijim standardima, dakle vrlo skupi, njihovi vlasnici se uklapaju u tr┼żi┼íne cene, jer je trgovina kvaliteta organizovana kao i marketing.

Naši voćari su u ovoj zemlji videli dobre primere voćarske prakse, pa su neka iskustva već preneli u svoju proizvodnju. To se, pre svega, odnosi na izbor sorti.

Agencija Kompas iz Novog Sada za put u Bolcanu pripremila je bogatu ponudu, a ceo aran┼żman za petodnevni program je 195-210 evra.

Telefon Kompasa: 021/522-528 i 523-578.

Program putovanja se nalazi u prilogu.

DodatakVeli─Źina
interpoma 2014.doc85.5 KB