Ponuda: Veliko interesovanje za poljoprivredne kredite Credit Agricole banke

 

NIŽA KAMATA DO 30. JUNA

Novi Sad, 30. maj 2013.

Credit Agricole banka je tokom 80. poljoprivrednog sajma u Novom Sadu naišla na odličan odziv poljoprivrednika i za samo sedam dana trajanja sajma, realizovala za 20% više kredita u odnosu na prošlu godinu.

Credit Agricole banka se izdvojila od drugih banaka svojom finansijskom ponudom sa EKS od 5,60% i grejs periodom do 12 meseci, ali i procesom odobravanja kredita na prodajnom štandu za svega nekoliko sati. Na taj način postala je izbor poljoprivrednika koji su sačekali sajam da bi dobili najbolje uslove kreditiranja za kupovinu kombajna, traktora i ostale poljoprivredne mehanizacije.

- Veoma smo zadovoljni učešćem i rezultatima postignutim na 80. poljoprivrednom sajmu. Ove godine smo, takođe, imali veoma konkurentnu ponudu kredita kojom smo potvrdili svoju dugoročnu opredeljenost ka finansiranju agro biznisa. Odličan odziv klijenata, veliki broj zahteva i 20% veći iznos već finansiranih kredita u odnosu na prošlu godinu su samo potvrda da klijenti prepoznaju našu posvećenost ovom segmentu poslovanja. Iz tog razloga, Credit Agricole banka je odlučila da produži trajanje specijalne sajamske ponude i nakon sajma, sve do 30. juna 2013. godine - izjavio je Aleksandar Simić, rukovodilac za poljoprivredno bankarstvo u Credit Agricole banci.

Specijalni uslovi sajamske ponude Credit Agricole banke koji važe do 30. juna 2013. godine podrazumevaju poljoprivredne kredite sa efektivnom kamatnom stopom od 5,60%, grejs priodom do 12 meseci i rokom otplate do 84 meseca. Kredit se može otplaćivati u mesečnim, tromesečnim ili šestomesečnim ratama po srednjem kursu Narodne banke Srbije. Zahtevi se mogu podneti u najbližoj filijali Credit Agricole banke ili na prodajnom mestu dilera poljoprivredne mehanizacije.

(Za više informacija: Raško Tomašević i Sanja Švonja 11/33-05-887 i 064/83-63-365)