Reagovanje

 

„IZNELI STE LA┼Ż ZA UGOVOR STO─îARA IZ DUPLJAJA O PA┼áNJAKU”

Novi Sad, 02.03.2023.

Povodom teksta – izve┼ítaja sa sastanka Udru┼żenja „Agroprofit” u Mu┼żlji „Tovno govedarstvo napredovalo uz pomo─ç dr┼żavnih podsticaja” (od 27.02. o.g.), javio nam se Neboj┼ía Petrovi─ç, iako njegovo ime nije pominjano, vezano za status pa┼ínjaka u Dupljaji, koji je op┼ítina Bela Crkva dala na licitaciju, a nije evidentiran ugovor udru┼żenja sto─Źara iz ovog sela kao validan.

Neboj┼ía Petrovi─ç se javio kao zakupac pa┼ínjaka i njegovo reagovanje prenosimo u celini. Dabome, redakcija se zala┼że za povoljan status sto─Źara na pa┼ínjacima i po┼ítovanje propisa, koje naj─Źe┼í─çe preska─Źu lokalne samouprave.

U poruci piše:

Po┼ítovani, u ju─Źera┼ínjem ─Źlanku o sto─Źarima izneta je la┼ż vezana za sto─Źare iz Dupljaje koji imaju ugovor (?) za pa┼ínjake, koji se daju na prodaju (???!!!) nekome iz Beograda, koji nema ─Źak ni stoku.

Ja sam taj - Petrović Nebojša 060 53 xx xxx.

Isto tako bih molio da se objavi demantiji, jer uredno sam u drugom krugu izlicitirao pa┼ínjak za potrebe mog poslovanja,kao jedini ponu─Ĺa─Ź, jer u drugom krugu mogu licitirati i gazdinstva van teritorije Bele Crkve i tada sam bio sa adresom u Subotici.

Posle licitacije sam kupio i zemlju od privatnog lica koji se nalazi na pa┼ínjaku - sala┼í u privatnoj svojini, da bih zaokru┼żio celinu pa┼ínjaka sa objektima i gradskom vodom.

Nije istina da ne posedujem stoku. Otprilike koliko i svi oni, a njih ima oko 600 grla, ra─Źunaju─çi Jasenovo, Grebenac i Dupljaju. 

Ugovor jedini legalni imam ja, na 15 godina i niko vi┼íe, jer nisu hteli da zakupljuju. 

Molim vas da uzmete u obzir ┼íto pre objavljivanje demantija oko pa┼ínjaka, jer ve─ç tri godine imam problema sa takozvanim sto─Źarima, koji su sve samo to ne.

Stojim za sve informacije na raspolaganju na gore navedeni telefon (telefon poznat redakciji)”.

Redakcija nije spremna da u ovom ─Źasu prati o─Źigledni spor vezan za pa┼ínjak u Dupljaji, ali ─çemo krajnji ishod objaviti. Uvek prednost dajemo saradnji sto─Źara i ─Źuvanju pa┼ínjaka.---
 
Subvencije --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---
---
 
Pregled Cena ┼Żitarica --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---


--- Va┼í komentar na nove cene ┼żitarica 
---  
---> KLIKNITE OVDE! <------ Besplatni Agro Saveti 
---
---> KLIKNITE OVDE! <---