TRADICIONALNA DONACIJA KOMPANIJE IMLEK POVODOM SVETSKOG DANA DETETA

 

Beograd, 21. 11. 2022.

Povodom Svetskog dana deteta, kompanija Imlek, regionalni lider na tr┼żi┼ítu mleka i mle─Źnih proizvoda, obradovala je veliki broj mali┼íana iz de─Źijih ustanova ┼íirom Srbije. Ovim povodom kompanija je deci poklonila njihove omiljene mle─Źne proizvode, poput Moja Kravica ─Źokoladnog mleka i Moja Kravica milk┼íejkova uz zanimljive proizvode neophodne za svakodnevni ┼żivot.

Donacije su uru─Źene Svrati┼ítu za decu i mlade Grada Novog Sada, Domu za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak“ iz Pan─Źeva i Dnevnom boravku Stari grad, ─îukarica, Vo┼żdovac, Vra─Źar i Domu za decu i omladinu sa o┼íte─çenjem sluha u okviru Centra za sme┼ítaj i dnevni borabak dece i omladine ometene u razvoju u Beogradu.

  Marija Malovi─ç i Nikola Jovanovi─ç, rukovodilac Svrati┼íta za decu i mlade Novi Sad

Dru┼ítveno odogovorno poslovanje klju─Źna je misija kompanije Imlek, ─Źemu svedo─Źe tradicionalni projekti koje Imlek sprovodi na lokalnom i nacionalnom nivou godinama koriste─çi svaku priliku da uka┼że pomo─ç i podr┼íku i izmami osmehe najmla─Ĺim ─Źlanovima zajednice. Kompanija, bez izuzetka, kontinuirano obele┼żava va┼żne datume koji u fokus stavljaju decu.

„Svetski dan deteta idealna je prilika da se podsetimo ko su najva┼żniji ─Źlanovi svakog dru┼ítva, kao i da se skrene pa┼żnja javnosti na sve obaveze koje dru┼ítvo ima prema deci. Kompanija Imlek, skoro 70 godina, vode─çi se misijom da pomogne najmla─Ĺim ─Źlanovima zajednice, iz godine u godinu doprinosi sigurnom i bezbri┼żnijem odrastanju. Nadamo se da ─çemo ovim potezima motivisati i druge kompanije da pru┼że pomo─ç onima kojima je najpotrebnija“, izjavila je Marija Malovi─ç, regionalni menad┼żer komunikacija i korporativnih poslova kompanije Imlek.

Svetski dan deteta je godi┼ínji me─Ĺunarodni doga─Ĺaj koji se slavi 20. novembra, ustanovljen od strane Generalne skup┼ítine Ujedinjenih nacija 1954. godine sa ciljem da se u svim dr┼żavama sveta slavi istog dana. ---
 
Subvencije --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---
---
 
Pregled Cena ┼Żitarica --- 

---> KLIKNITE OVDE! <---


--- Va┼í komentar na nove cene ┼żitarica 
---  
---> KLIKNITE OVDE! <------ Besplatni Agro Saveti 
---
---> KLIKNITE OVDE! <---