nedelja, april 27Agro servis

Ovo magično voće je pravi hit u Evropi! 

Izvor: blic biznis

Kissabel jabuke dostupne su na glavnim tržištima uključujući Veliku Britaniju, Francusku, Nemačku, Italiju i Švajcarsku

Kissabel se pozicionira kao jedinstvena jabuka koja donosi svežinu i nove mogućnosti na tržištu voća

Kissabel, inovativna sorta jabuka, posebno je usmerena na potrošače koji žele da istraže nove, uzbudljive ukuse. Kissabel jabuke su dostupne na glavnim tržištima, uključujući Veliku Britaniju, Francusku, Nemačku, Italiju i Švajcarsku, a proizvodnja sorti sa crvenim i ružičastim mesom se stalno povećava.

Kompanije koje imaju licencu za njihovu proizvodnju i distribuciju postavljaju temelje za dalji rast potražnje. Na britanskom tržištu, Kissabel jabuke su prisutne u supermarketima sa promotivnim kampanjama koje ističu jedinstvenu boju mesa i izuzetan ukus.

„Naš cilj je da povećamo potražnju i izgradimo prepoznatljiv brend“, kaže Vorldvide Fruit, jedan od licenciranih distributera. Kissabel jabuke doprinose rastu prodaje u ovoj kategoriji, privlačeći nove potrošače. Ambicija brenda je da obezbedi stalnu dostupnost proizvoda tokom cele godine, kroz saradnju sa proizvođačima sa obe hemisfere. Kissabel se pozicionira kao jedinstvena jabuka koja donosi svežinu i nove mogućnosti na tržištu voća. Kao što se može videti iz reakcija, kupci su oduševljeni ovom novom sortom jabuka.

„Magično“ voće

Jabuke su izuzetno hranljivo voće koje donosi mnoge zdravstvene prednosti. Bogate su vlaknima, vitaminima C i K, kalijumom i raznim antioksidansima koji pomažu u jačanju imuniteta i održavanju opšteg zdravlja. Redovna konzumacija jabuka može smanjiti rizik od hroničnih bolesti i poboljšati opšte stanje organizma. Jedna od najvećih prednosti jabuka je njihova uloga u zdravlju srca. Zahvaljujući visokom sadržaju vlakana i polifenola, jabuke pomažu u smanjenju nivoa lošeg holesterola (LDL) i regulišu krvni pritisak. Antioksidanti prisutni u jabukama štite krvne sudove i smanjuju rizik od kardiovaskularnih bolesti, što ih čini odličnim izborom za zdravlje srca.

Jabuke su takođe odlične za probavni sistem. Njihov visok sadržaj dijetalnih vlakana, posebno pektina, promoviše zdravu probavu i doprinosi pravilnom funkcionisanju creva. Pektin deluje kao prirodni probiotik, stimuliše rast dobrih bakterija u crevima i na taj način doprinosi zdravlju digestivnog trakta. Pored toga, jabuke mogu pomoći u regulisanju telesne težine. Oni su niskokalorični, a zahvaljujući vlaknima stvaraju dugotrajan osećaj sitosti, čime se smanjuje potreba za viškom kalorija. Istraživanja pokazuju da ljudi koji redovno konzumiraju jabuke imaju manji rizik od gojaznosti i problema povezanih sa prekomernom težinom.

Konačno, jabuke su odlične za zdravlje mozga i nervnog sistema. Antioksidanti iz jabuka pomažu u smanjenju oksidativnog stresa u mozgu, što može smanjiti rizik od neurodegenerativnih bolesti poput Alchajmerove i Parkinsonove bolesti. Takođe, jabuke poboljšavaju koncentraciju i kognitivne funkcije, što ih čini idealnom hranom za svakodnevnu ishranu.

(Dnevno.hr)

Dozvoli obaveštenja o novim vestima! Da Ne hvala