četvrtak, april 18Agro servis

Nastavlja se akcija Udruženja „Agroprofit”

 

POZIV ZA POMOĆ NASTRADALOM GAZDINSTVU SIČ U DEBELJAČI

Debeljača, 19.09.2022.

Među prvima za pomoć Ištvanu Sič iz Debeljače, na čijem gazdinstvu je izgorelo sedam visokokvalitetnih goveda rase šarole, opredelilo se Udruženje „Agroprofit” iz Novog Sada, gde je Ištvan član i Mesna zajednica Debeljača.

Do sada je na žiro račun, koji objavljujemo, stiglo više, uglavnom, simboličnih novčanih uplata, sa čim je ovaj farmer zadovoljan, a najveću podršku očekuje od Uprave za agrarna plaćanja, gde je stekao pravo na podsticaje. Da bi primio ove novce potrebno je da se oglasi Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, jer su, kako su nam rekli u Upravi za agrarna plaćanja, čvrsto opredeljeni da novac za premije isplaćuju prema redosledu prispeća zahteva. Zbog ovakve situacije Udruženje „Agroprofit” obratilo se Ministarstvu poljoprivrede sa obrazloženjem za prekorednu isplatu premija gazdinstvu Sič.

U Udruženju smo danas saznali da se priprema i moba za dvodnevni rad na podizanju štale kod oštećenog domaćina, ali je potrebno da pre toga Sič nabavi neophodan građevinski materijal.

Udruženje se obratilo na desetine adresa sa pozivom za pomoć ljudi dobre volje. Novac mogu uplatiti na žiro račun 160-5800800158642-31 Banka Intesa. Telefon 065/4436451 Kovačica, JNA 7a.

 Subvencije  

—> KLIKNITE OVDE! <---

 Pregled Cena Žitarica  

—> KLIKNITE OVDE! <---


— Vaš komentar na nove cene žitarica 
  
—> KLIKNITE OVDE! <---

— Besplatni Agro Saveti 
—> KLIKNITE OVDE! <---

Ostavite odgovor