ponedeljak, april 15Agro servis

ŠARENI SVET PLASTIČNIH MREŽA

 

Novi Sad, 24.05.2022.

Bečejski SIGMA PROMET ove godine proslavlja 25 godina postojanja, a za taj srebrni jubilej na svom štandu, na otvorenom prostoru preko puta Hale 6, predstavlja, po rečima direktora zaduženog za prodaju Endrea Fehera, šareni svet plastičnih mreža.

  – Na Poljoprivredni sajam dolazimo više od 20 godina, i on u kalendaru naših aktivnosti ima jako važno mesto jer je prilika da proverimo koliko smo napredovali u poslu i kako posetioci reaguju na naše proizvode. Dolazak na Sajam se i zato, ali i zbog kontakata sa distributerima, svakako isplati  – kaže Feher i dodaje da ove godine predstavljaju i novitete.

 SIGMA PROMET ima livene i pletene proizvode. Liveni su već dobro poznate plastične mreže za ograđivanje, ograde za piliće, mreže za zaštitu od ptica, kao i komarnici, a hit je imitacija bambusa i plastični zimzelen, koji se stavljaju na ogradu terasa.

– Premijera na ovogodišnjem Sajmu je mreža nazvana „platno protiv komšije“, koje se postavlja na već postojeće ograde i odlično je rešenje da se zaštiti privatnost. Platno protiv komšije deo je Garden programa u kojem su i mreže protiv sunca spakovane su u torbu. Pokrivaju od 9 do 12 kvadratnih metara i mogu da se postave na različita mesta, a mogu da zaštite i automobil od sunca – ukazuje Feher.

Iz bogatog proizvodnog programa, SIGMA PROMET  je na Sajmu izložio čak 72 vrste artikala, a među njima su i oni koji su posebno zanimljivi farmerima – folije i mreže za pakovanje koje se prodaju na metar.

Novosadski sajam

 Subvencije  

—> KLIKNITE OVDE! <---

 Pregled Cena Žitarica  

—> KLIKNITE OVDE! <---


— Vaš komentar na nove cene žitarica 
  
—> KLIKNITE OVDE! <---

— Besplatni Agro Saveti 
—> KLIKNITE OVDE! <---

Ostavite odgovor