ponedeljak, april 15Agro servis

Sve se može popraviti

 

Novi Sad, 23.05.2022.

Međunarodni poljoprivredni sajam pravo je mesto za one koji žele da obnove svoj vozni park, ali i za one kojima su potrebni rezervni delovi za sve vrste poljoprivrednih mašina već smeštenih u garaže.

Naime, na jednom mestu je mnogo i stranih i domaćih kompanija sa širokim asortimanom rezervnih delova za poljoprivrednu mehanizaciju, prskalice, kamione, kamionske prikolice, autobuse i automobile.

Na otvorenom prostoru Sajmišta ponuda je izuzetna, a onima kojima treba nešto u vezi sa hidraulikom mogu doći na štand Hidraulika centra „Mikron Group“ u Novom Sadu. Na Sajmu se ne prodaju delovi jer se moraju naručiti, a naručena roba stiže veoma brzo. U ponudi su hidraulična creva, priključci, reduciri i pribor, industrijska creva, fitinzi i pribor, termoplastična i telefonska creva, klipnjače i pribor, hidraulične spojnice, pumpe, razvodnici, motori i servo upravljači. U ponudi su i ventili, slavine i hladnjaci, agregati, rezervoari i specijalne, zupčaste i klipne pumpe, pumpe za traktore, viljuškare, maziva, manometri…

Novosadska kompanija NS SprejTek na otvorenom prostoru Sajma pruža konsultantske usluge u poljoprivredi. U ponudi su i rasprskivači, nosači rasprskivača, kape, filteri, palice za prskanje i kalibracione menzure. Nude se i komponente za prskalice i atomizere, kao i različiti tipovi pumpi italijanske kompanije Bertolini.

Kompanija CIAKTRUCK iz Novog Sada po sajamskim cenama prodaje delove za kamione, kamionske prikolice, autobuse i automobile, kao i industrijske baterije, akumulatore, razne vrste ulja i guma. Mogu se kupiti i filteri, kočioni sistem, sistem za vešanje i pogon, spojke, amortizeri, klima, delovi za motore, kočiona pneumatika, karoserije, kuke i sedla, izduvni sistemi…

Novosadski sajam

 Subvencije  

—> KLIKNITE OVDE! <---

 Pregled Cena Žitarica  

—> KLIKNITE OVDE! <---


— Vaš komentar na nove cene žitarica 
  
—> KLIKNITE OVDE! <---

— Besplatni Agro Saveti 
—> KLIKNITE OVDE! <---

Ostavite odgovor